Avatar 2 släpps 2020

Det råder ingen tvekan om att Avatar var en stor succé. Avatar har blivit en av de mest kända filmerna i historien och det är svårt att hitta någon som inte tittade på den. De karakteristiska 3D-effekterna av bästa kvalitet och enkel, äventyrlig berättelse var lätt omfattande och mycket tillfredsställande för tittaren.

Nu har det dykt upp information att den andra delen av Avatar kommer att släppas ut i 2020. Det har redan gått 10 år sedan första episoden av Avatar släpptes och 3D effekterna i filmen fortfarande gör att man håller andan. Det sägs att nästa episod kommer vara själv mer intressant. Regissören James Cameron blir man vana vid att hans produktioner är av den bästa kvaliteten. Han har redan skapat filmen “Titanic” som var och fortfarande är en av dem mest framgångsrika filmerna i historiken.

Varför är Avatar en så stor succé?

Det är svårt att hitta någon som inte känner till filmen Avatar. Den har blivit ett riktigt mästerverk inom filmindustri och varje regissör skulle gärna ha en sådan framgångsrik film i sin portfolio. För James Cameron som är regissören är det inte första framgång. Han hade redan tagit hand om framgångsrika filmer. Han vet hur man gör att filmerna uppnår de otänkbara gränser och förvånar med sina underbara resultat.

Vad är nytt i Avatar 2?

Man vet fortfarande inte vad som kan förväntas från Avatar 2. Det som är säkert är att filmen kommer förvåna med kvalitet. James Cameron planerade släppa ut filmen i 2014, men dåvarande teknologi lät inte spela upp filmen på det sättet han förväntade sig. Det gjorde att dess premiär är planerad i slutet av 2020.

Huvudtråden i nästa episod av Avatar kommer att hända under vatten. James Cameron nådde botten av Challengerdjupet för att leta efter inspiration.  Dess största djup uppskattas till 10 971 meter.

Det sägs att händelser i Avatar 2 sker 12 år efter Jake Sully blev del av Na’vi. Jake och Neytiri kommer att vandra runt världen för att träffa ytterligare klaner och alliera med dem. Allt ändras när R.D.A återkommer till Avatar för att invadera Pandora en gång till.

Vem som kommer att spela i nästa Avatar?

James Cameron är fortfarande väldigt hemlighetsfull när det gäller ämnen relaterade till Avatar 2. Det har tagit en lång tid innan man fick veta att aktion i nästa episod av Avatar kommer att ske under vatten. Då premiären närmar sig, kan man förvänta att snart kommer man få veta mer detaljer om filmen. Det är möjligt att under nästa månader kommer släppas trailer till Avatar 2 som säkert ska väcka intresse hos dem som tyckte om den första filmen.

Lyckligtvis James Cameron redan har släppt ut information om vem som kommer att spela i nästa episod av Avatar. Det kommer inte vara förvånande att huvudsakliga karaktärer stannar hos aktörer som spelade i första Avatar. Det som kan vara intressant är att Kate Winslet är engagerad i den nya versionen. Förhoppningsvis får vi veta ganska snart om några andra välkända aktörer kommer delta i detta projekt.